فناوران کشور به دانش فنی تولید اقلام پُرریسک خونی در درمان نارسایی کلیه، دست یافتند

  • مهر ۱۴۰۳
  • دیدگاه غیر فعال شده است

فناوران یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان در کنار توسعۀ دستگاه‌های دیالیز، به دانش فنی ساخت دستگاه تصفیۀ آب دیالیز«Double Stage RO»، دست یافتند و با این دانش فنی، علاوه بر آنکه عوارض ناشی از دیالیز را برای بیماران کنترل کردند، بار مالی فرآیند درمانی بیماران دارای نارسایی کلیه را برای وزارت بهداشت، کاهش دادند.

در دستگاه تصفیۀ آب دیالیز، آب ورودی بعد از مانیتور شدن، توسط پمپ، وارد سیستم مِمبرین اُسمز معکوس شده و بعد از کنترل نهایی، وارد ماشین دیالیز می‌شود. دستگاه، مجهز به نرم‌افزار اتوماسیون و مانیتورینگ با قابلیت ارتباط از راه دور است. مودهای تولید آب، گندزدایی، آب‌کشی، طبق برنامۀ زمانی و تعمیرات از مودهای کاری دستگاه به‌شمار می‌روند.

بهنام هوشیاری‌پور، مدیر بازاریابی یکی از شرکت‌های دانش‌بنیان عضو کنسرسیوم دیالیز ایران، دستگاه دیالیز، دستگاه «Double Stage RO» و سایر ماشین‌آلات خطوط تولید شرکت‌های مجموعه را از جمله دستاوردهای شرکت‌های عضو این کنسرسیوم نام برد.

دستگاه دیالیز و دستگاه همودیافیلتریشن

هوشیاری‌پور با اشاره به جزئیات تولید دستگاه «دیالیز» در این شرکت، گفت: «این دستگاه علاوه بر دارا بودن پروانۀ بهره‌برداری، موفق به اخذ استاندارد CE اروپا نیز شده و در حال حاضر در بخش‌های دیالیز مراکز درمانی نصب و به بهره‌برداری رسیده است.»

نویسنده

قبلی «
بعدی »